Το 4ο Παιδικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» διοργανώνεται από την ΕΠΣ Ν. Λάρισας για τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο AEL FC ARENA στις 1, 2 και 3 Ιουνίου.

Στο τουρνουά συμμετέχουν παιδικές ομάδες των Δημοτικών Σχολείων του νομού, καθώς και ομάδες από τις παιδικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και «Σκοράρουν» για το χαμόγελο κάθε παιδιού!

Χιλιάδες παιδιά αγωνίζονται για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη σ’ αυτό το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας και πολλών άλλων φορέων.

Σας περιμένουμε όλους μαζί να γεμίσουμε το AEL FC ARENA και να δώσουμε δυναμικό παρόν στην προσπάθεια των μικρών μας αθλητών να σκοράρουν για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού!!!

Σας χρειαζόμαστε όλους για να καταφέρουμε να προσφέρουμε καθημερινά ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Με το συμβολικό εισιτήριο των 2€ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του τριημέρου αλλά και να συμβάλλετε ουσιαστικά στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Εισιτήρια της διοργάνωσης μπορείτε να προμηθευτείτε τόσο στο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS, όσο και στην Κλινική ANIMUS-ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ