Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 6ο Εκπαιδευτικό σεμινάριο  με τίτλο «Άτομα με αναπηρία σε περιβάλλον κατασκηνώσεων »  στο νησί της Θάσου που  διοργάνωσε ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «Περπατώ». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Κέντρο μας εκπροσωπήθηκε από μια μεγάλη ομάδα θεραπευτών και ασθενών. Τρεις φυσικοθεραπεύτριες, η κα. Ζαβαλάνη Άννα-η κα. Βούλγαρη Ευαγγελία-η κα. Κεχαγιά Φωτεινή, ένας εργοθεραπευτής, ο κ. Πάσχος Γιώργος, μία ψυχολόγος, η κα. Καλαμπαλίκη Ολυμπία,  και τρεις ασθενείς ,ο κ. Γιώργος Κ.- ο κ. Βασίλης Κ. και η Ιωάννα Γ. έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία και τη μοιράστηκαν μαζί μας.


«Μου άρεσε πολύ ο χώρος και το περιβάλλον, γεγονός που οφείλονταν εν μέρη και στη στάση των παιδιών που οργάνωσαν το camp ! Ήταν πολύ ενδιαφέρον το badminton, αλλά και όσα άκουσα σχετικά με την παραπληγία μου»
 B.K

«Θεώρησα αρκετά ενδιαφέρον το σεμινάριο από τον κ.Θωμά Κουρτέση, για την διαχείριση και την οργάνωση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των θεραπευτών απέναντι στον ασθενή..»Γ.Κ

« Ήταν μια διαφορετική κατασκήνωση..γίναμε όλοι μια ομάδα, που κάναμε όλοι τα πάντα, από όποια θέση και αν βρισκόμασταν χωρίς διακρίσεις !» Καλαμπαλίκη Ολυμπία, ψυχολόγος

«Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ βοηθητικό για άτομα που έχουν μια πρόσφατη αναπηρία. Μέσα από τη δική τους (σύλλογος ‘Περπατώ’ & συνεργάτες) βιωματική και τεχνική εμπειρία, σου μεταδίδουν γνώσεις για να ξεκινήσεις με ένα λιθαράκι παραπάνω το ταξίδι και τις προκλήσεις της νέας σου ζωής»
 Ιωάννα Γ.

«Ένας προσαρμοσμένος χώρος σε περιβάλλον κατασκήνωσης, με άλλα λόγια εκπαίδευση και χαλάρωση μαζί ! Μια ξεχωριστή εμπειρία που θα πρότεινα σε όλους να τη ζήσουν..»
Ζαβαλάνη Αννα, φυσικοθεραπεύτρια