Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Κέντρο ΑΝΙMUS φόρεσε τα γιορτινά του με τη βοήθεια των ασθενών, φροντιστών  και  προσωπικού! Τα  Τμήματα Κοινωνικής Υπηρεσίας & Ψυχολογικής Υποστήριξης οργάνωσαν μια σειρά χριστουγεννιάτικων δράσεων πλημμυρίζοντας το Κέντρο με μαγεία και αισιοδοξία!
Ασθενείς, φροντιστές και προσωπικό στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο,  βάζοντας ο καθένας ένα στολίδι και κάνοντας μια ευχή:  Υγεία!!

Τέλος , χθες Τρίτη 6/12, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή  κατά τη διάρκεια της οποίας φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κέντρου, μεταφέροντας τη μαγεία των Χριστουγέννων σε ασθενείς και συνοδούς.

Υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος “Λάληδες” και με τη χορωδία ασθενών του ΚΑΑ να ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια η ατμόσφαιρα ήταν μαγική και συγκινητική. Ο μικρός ασθενής Μανώλης είχε τιμητική του αφού ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση της φωταγώγησης.  Στη γιορτή συμμετείχε το σύνολο του προσωπικού και της Διοίκησης κάνοντας αυτή τη μέρα ξεχωριστή για τους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την πρωτοχρονιά με κάλαντα, ανταλλαγές δώρων, ομάδες ζαχαροπλαστικής, χριστουγεννιάτικες ταινίες, εξόδους ασθενών κ.α.