Μια μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 6/12, στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, κατά τη διάρκεια της οποίας φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κέντρου, μεταφέροντας τη μαγεία των Χριστουγέννων σε ασθενείς και συνοδούς.

Υπό τους ήχους του συνόλου jazz του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, και με τη χορωδία ασθενών του ΚΑΑ να ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, προετοιμάστηκε το έδαφος για την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δένδρου, με ευχές για υγεία, δύναμη και γρήγορη ανάρρωση.

Τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, καλωσόρισε η κοινωνική λειτουργός του , Κέλλυ Καραβαγγέλη, υπογραμμίζοντας την πρόθεση του ΚΑΑ ANIMUS να μεταφέρει στις εγκαταστάσεις του τη μαγεία των Χριστουγέννων για τους ασθενείς του.

“Σας καλωσορίζουμε όλους στη γιορτή που οργανώσαμε απόψε για να φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κέντρου μας. Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου και των δράσεων που ετοιμάστηκαν για τους ασθενείς μας, δυο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας και φέτος μας δίνεται η δυνατότητα τηρώντας τα μέτρα να βρεθούμε όλοι μαζί και να ξεκινήσουμε να μετράμε αντίστροφα τις μέρες για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Γνωρίζουμε ότι τα Χριστούγεννα είναι ημέρες χαράς και θέλουμε να είναι ημέρες χαράς για όλους τους ασθενείς μας, τους οποίους ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, δύναμη και γρήγορη ανάρρωση” ανέφερε η κ. Καραβαγγέλη και ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του ΚΑΑ, τους κ.κ. Αχιλλέα και Γιάννη Νταβέλη, τη διοικητική διευθύντρια του Κέντρου, κα Καραγκιώζη, το τμήμα διατροφής που ετοίμασε τα γλυκά και τα ροφήματα και όλους τους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους.

Παράλληλα η κ. Καραβαγγέλη ευχαρίστησε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και τον  Βασίλη Νίκου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  και χάρισαν υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

https://www.formedia.gr/2022/12/06/134718/