Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το ANIMUS έκοψε φέτος τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης ( ANIMUS ), της Γενικής Κλινικής ( ANIMUS – ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ) καθώς και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ( ΣΥΔ ANIMUS-Μακρυχωρίου ) πέρασαν μια άκρως διασκεδαστική βραδιά στο “Μύλο 1927”.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Αχιλλέας Αθ. Νταβέλης καθώς και ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Αθ. Νταβέλης ευχήθηκαν σε όλους καλή δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο δύσκολο έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι εργαζόμενοι σε όλες τις δομές του Ομίλου.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν η κα. Προχόροβα Άντζελα, η οποία κέρδισε το καθιερωμένο φλουρί ( που αντιστοιχούσε σε μία χρυσή λίρα και ένα μισθό ) καθώς και ο κος Τσορλιάνος Κων/νος που κέρδισε ένα διήμερο ταξίδι. Τιμητική διάκριση απέσπασε ο κος Καλογεράκης Πάρις, Διοικητικός Διευθυντής του ANIMUS K.A.A.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ Κέλλας Χρήστος, Μπαργιώτας Κωνσταντίνος και Κατσιαντώνης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σουρλαντζής Απόστολος – εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Λαρισαίων, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας Λάρισας Μαγρίζος Μωρις, οι Διευθυντές κλινικών – Κομνός Απ. ( ΜΕΘ ), Σκούπρας Φώτ. ( Ορθοπεδική ), Καραμήτσος Κ. ( Παθολογική ), μελη του Δ.Σ. του ΣΘΕΒ, πλήθος ιατρών-συνεργατών καθώς και όλο το προσωπικό του Ομίλου.