Πραγματοποιήθηκε  παρουσία της Διοίκησης του Ομίλου ANIMUS, η καθιερωμένη συνάντηση του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στις εγκαταστάσεις τoυ Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS, στο 8ο χλμ Λάρισας -Τρικάλων.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή και στο πλαίσιο της δια βίου εκπαίδευσης των στελεχών του Ομίλου , ο Πρόεδρος & Διευθύνων  Σύμβουλος του Ομίλου ANIMUS, κ. Αχιλλέας Αθ. Νταβέλης, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με θέμα τη «Νευροαποκατάσταση» σε νοσηλεύτριες/ές  του ΚΑΑ που θα διακριθούν για τις επαγγελματικές τους επιδόσεις κατόπιν αξιολόγησης το 2020. Πιστεύοντας με πάθος στον ανθρώπινο παράγοντα και στη συνεχή επιμόρφωση του,  ο  Όμιλος συνεχίζει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό δίνοντας ευκαιρίες πρόσθετης επιστημονικής και επαγγελματικής  κατάρτισης διαμορφώνοντας έστω και ατύπως το σύγχρονο πλαίσιο του μοντέλου «on the job training» που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Παράλληλα η διοίκηση του Ομίλου ανακοίνωσε και μισθολογικά κίνητρα για την αύξηση των αποδοχών των νοσηλευτριών/των του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS και σε δεύτερη φάση της Γενικής Κλινικής «ANIMUS Κυανούς Σταυρός».

Το παρόν έδωσε και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Νευρολογίας και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Νευροαποκατάσταση», κ. Δαρδιώτης Ευθύμιος, ο οποίος παρουσίασε το Πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος  και ανέδειξε τις προοπτικές του.

Το γεγονός  αυτό αποτελεί άλλη μια έμπρακτη απόδειξη, για τις προοπτικές που διαμορφώνονται μέσα από συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα , σε όλα τα δυνατά επίπεδα εφαρμογής.