Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30/3 η νέα δομή του Ομίλου ANIMUS Πολυιατρείο.

Την κορδέλα έκοψε η οικογένεια Νταβέλη μαζί με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης, Βουλευτής Α’ Αθηνών, υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Πλήθος πολιτών ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας που θα μπορεί να λαμβάνει από εξαίρετους επιστημονικούς συνεργάτες ιατρούς 23 ειδικοτήτων.

Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα κκ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς και κ. Μπίλλης Απόστολος, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Δημήτρης Μαβίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής, η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, ο πρώην διοικητής της 1ης Στατιάς κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών θεσμών.

Για αυτή τη γιορτή λοιπόν, η ομάδα του ANIMUS δημιούργησε ένα συγκινητικό video για τη πορεία του Ομίλου. Από την ιδέα που έγινε πράξη και για το όραμα που συνεχίζεται….Μπορείτε να το απολαύσετε εδώ:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept