Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με ευχές για υγεία και ευημερία το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, η Κλινική Κυανούς Σταυρός, το Πολυιατρείο ANIMUS και η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  έκοψαν το βράδυ της Τετάρτης 22/2 την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον χώρο του Μύλου 1927 στη Λάρισα.

Για μια εξαιρετικά δημιουργική χρονιά έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Αχιλλέας Νταβέλης, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους το υγειονομικό και βοηθητικό προσωπικό για την προσπάθειά του, την οποία χαρακτήρισε ατέρμονη και συνεχή. Ο Πρόεδρος του Ομίλου έθεσε τους στόχους για το 2023, επισημαίνοντας πως πρόκειται να δοθεί προτεραιότητα σε τομείς όπως η αποκατάσταση και ο χρόνιοι πάσχοντες. Ο κ. Νταβέλης έκλεισε την τοποθέτησή του ευχόμενος υγεία, δημιουργία και υπομονή σε όλο το προσωπικό του Ιατρικού Ομίλου ANIMUS.

Με θερμά λόγια για την προσπάθεια που καταβάλλει το υγειονομικό προσωπικό του Ομίλου μίλησε ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταβέλης, ενώ από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ευχήθηκε υγεία, αγάπη, συνεργασία, αλληλεγγύη και συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη όσο και τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου κ. Ιωάννη Νταβέλη, καθώς και όλο το προσωπικό, που με την άοκνη προσπάθειά του, όπως είπε, έχει καταστήσει τον Όμιλο πανελληνίως γνωστό για τις εξαιρετικές του υπηρεσίες.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας κ. Δημήτρης Τάχος, οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Πινακάς και Κώστας Καλαμπάκας, η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγγελία Λιακούλη, η δικηγόρος κ. Μαρία Γαλλιού, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, ο προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Ταουσιάνης, καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΛ Τάσος Βενέτης, ο Οικονομικός Διευθυντής Τάσος Χριστακόπουλος και ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας Στάθης Ταβλαρίδης.

Της Βιβής Ζαχοπούλου

https://www.formedia.gr/2023/02/27/se-thermo-klima-ekopse-tin-protochroniatiki-pita-tou-o-omilosanimus/