Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS επισκέφτηκε σήμερα ο κος George Gigicos και οι στενοί του συνεργάτες Jimmy Tsokanos και Αφροδίτη Καραμήτσου.

O κος George Gigicos έχει θητεύσει δίπλα σε 3 Προέδρους των Η.Π.Α. Είχε αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή επιχειρήσεων της εκστρατείας του νυν Προέδρου των Η.Π.Α. Donald Trump και ήταν ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που βρίσκεται δίπλα του από την πρώτη στιγμή μέχρι και τον Λευκό Οίκο. Κατά το πρώτο εξάμηνο της θητείας του Προέδρου Trump είχε αναλάβει το πόστο του αναπληρωτή βοηθού του. Η εταιρεία του Telion έχει ειδίκευση στη στρατηγική επικοινωνία, διαχείριση κρίσεων, επιχειρήσεις πολιτικής και VIP.

Ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ANIMUS  κο. Αχιλλέα Αθ. Νταβέλη και τον Αντιπρόεδρο κο. Ιωάννη Αθ. Νταβέλη εντυπωσιασμένος από τις άρτιες εγκαταστάσεις και τον υπερσύγχρονο ρομποτικό εξοπλισμό,  ενημερώθηκε για το επιστημονικό έργο του Κέντρου και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλες τις καινοτομίες τις οποίες εφαρμόζει ο Όμιλος ANIMUS καθώς και για τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στις οποίες έχει προβεί τα τελευταία χρόνια. Τέλος,  ενημερώθηκε για τις υπόλοιπες δομές του Ομίλου τόσο στη Λάρισα ( Γενική Κλινική ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – Πολυιατρείο ANIMUS) όσο και στο Μακρυχώρι ( Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ). Κατά τη διάρκεια της περιήγησης  ο κος Gigicos και οι συνεργάτες τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Στη συνάντηση που ακολούθησε έγινε μία εκτενής αναφορά του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κο. Αχιλλέα Αθ. Νταβέλη, πραγματοποιήθηκε αναφορά στην έντονη ανάπτυξη των ιατρικών υπηρεσιών στη πόλη της Λάρισας και στις υπερθετικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι πολίτες της καθώς επίσης αναφέρθηκε και η ιστορική σημασία της πόλης λόγω της παρουσίας του Ιπποκράτη (Πατέρα της Ιατρικής) σε αυτή. Κατόπιν τούτων συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου και της εταιρίας του κου Gigicos.