Μία σημαντική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει η ANIMUS Α.Ε. καθώς κατέκτησε τη δική της θέση στη λίστα των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, αποκτώντας την καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση “Diamonds of the Greek Economy 2015”, που απένειμε η ACTIVE BUSINESS PUBLISHING, με την τεχνική στήριξη της STAT BANK.

Η εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2015, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 5μ.μ. στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία-Hotel Grande Bretagne”, στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καταξιωμένοι επιχειρηματίες από όλη την χώρα, εκπρόσωποι πρεσβειών, οικονομικών υπουργείων και οργανισμών, φορείς του δημοσίου και εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν λόγω κρίσης και πως αυτά τα μετέτρεψαν σε θετικούς παράγοντες ακολουθώντας έτσι μία ανοδική πορεία στον επιχειρηματικό κόσμο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε  ο Αντιπρόεδρος της Animus Α.Ε. Κος. Ιωάννης Νταβέλης και η Επιστημονική Διευθύντρια Κα Αικατερίνη Σαραμούρτση.