Με ιδιαίτερη χαρά ο Όμιλος ANIMUS εγαινιάζει ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Μαστού το οποίο λειτουργεί εντός της σύγχρονης Κλινικής ANIMUS – ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Κύπρου 100, στο κέντρο της Λάρισας.

Διαθέτει τον κορυφαίο παγκοσμίως, στη Θεσσαλία, 3D ψηφιακό μαστογράφο τομοσύνθεση SELENIA HOLOGIC, χαμηλότατης δόσης ακτινοβολίας, τρισδιάστατης απεικόνισης και υψηλής ευκρίνειας σε 2D & 3D απεικόνιση.

Τεχνολογία αιχμής, εξειδικευμένη Επιστημονική Ομάδα από Ακτινοδιαγνώστες, ειδικούς Τεχνολόγους, κορυφαίους Χειρουργούς, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό συνθέτουν την άριστη εξυπηρέτηση, συνολική διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση ανεξαρτήτου βαρύτητας με διεθνή και σύγχρονα θεραπευτικά πρότυπα.

Το Κέντρο Μαστού εγγυάται την έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση, την σωστή καθοδήγηση και την πραγματοποίηση της κατάλληλης θεραπείας σε κάθε νόσημα μαστού.

Προσφέρουμε:

 • ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η Πρόληψη είναι το παν για την Υγεία του Μαστού

Κλείστε τώρα ραντεβού για μαστογραφία με τον κορυφαίο ψηφιακό μαστογράφο Τομοσύνθεσης SELENIA κατασκευής του Αμερικάνικου οίκου HOLOGIC.

Tηλ: 2411-801529 & 801753

Γιατί θα πρέπει να κάνω μαστογραφία τομοσύνθεσης με τον SELENIA DIMENSIONS 3D;

Η Ψηφιακη Τομοσύνθεση είναι η τελευταία τεχνολογία μαστογραφικής απεικόνισης που προσφέρει τον ψηφιακό “τεμαχισμό” του μαστού σε τομές του ενός χιλιοστού και διαφοροποιείται από την κλασική μαστογραφική απεικόνιση μειώνονται τα ψευδώς θετικά ή τα ψευδώς αρνητικά ευρήματα, αφού εξαλείφεται το φαινόμενο της επιπροβολής των διάφορων δομών – ιστών του μαστού. Δηλαδή, βλάβες ή εστίες μικρο-αποτιτανώσεων που κρύβονται πίσω από αδενικά στοιχεία ή άλλους ινώδεις ιστούς, οι οποίες δεν είναι σαφείς ή εμφανείς στην 2D μαστογραφία, τώρα διασαφηνίζονται πλήρως.

 • Ο ακτινοδιαγνώστης μπορεί πλέον να βλέπει τομή – τομή την κάθε λεπτομέρεια αποκαλύπτοντας ύποπτες περιοχές που θα κρύβονταν στην κανονική 2D εικόνα, με σημαντικό όφελος στους πυκνούς μαστούς.
 • Παρέχεται σαφέστερη διάγνωση αφού βελτιώνεται η διαφοροποίηση μεταξύ καλοηθών βλαβών από τις κακοηθείς βλάβες και αναδεικνύονται καλύτερα τα όριά τους σε 3D εντοπισμό.
 • Έχει αποδειχθεί από πολυάριθμες κλινικές μελέτες αποκλειστικά με τη χρήση του Ψηφιακού Μαστογράφου SELENIA DIMENSONS 3D ότι για το συνδυασμό 2D & 3D ψηφιακής μαστογραφίας εξασφαλίζεται:
  • 40% αύξηση στην ανίχνευση διηθητικών καρκίνων
  • 27% αύξηση στην ανίχνευση καρκίνων (διηθητικών και μη διηθητικών)
  • 15% μείωση σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα