Ολοκληρώθηκε τη Παρασκευή 26/2/2021 το εμβολιαστικό πρόγραμμα του κέντρου αποκατάστασης & αποθεραπείας Animus, λαμβάνοντας τόσο οι ενεργοί ασθενείς όσο και το προσωπικό του ομίλου και τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Από τις μέχρι σήμερα αναφορές των ιατρών του ομίλου καθώς και εκείνες της τοπικής ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, καμία παρενέργεια άξια λόγου δεν έχει καταγραφεί.
Όλοι οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς του Animus Κέντρου Αποκατάστασης δηλώνουν απόλυτα υγιείς και αισιόδοξοι για τη πορεία της πανδημίας.

Η διοίκηση της εταιρείας σε δήλωση της έχει αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η επιτυχής ολοκλήρωση του εμβολιασμού των ασθενών και του προσωπικού του κέντρου αποκατάστασης Animus και με τις δύο απαραίτητες δόσεις, σε συνδυασμό με τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης της νόσου του covid-19, μας καθιστά απόλυτα ασφαλείς και αισιόδοξους ότι η δομή μας παραμένει εκτός των άλλων, η πρώτη επιλογή των βαρέως πασχόντων συμπολιτών μας ανά την επικράτεια.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με προτεραιότητα στην υγειονομική ασφάλεια, καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας».