Γεωργία Τζέλη

Γεωργία Τζέλη

Υπεύθυνη Τμήματος Λογοθεραπείας / Λογοθεραπεύτρια / Θεραπεύτρια LSVT LOUD

Τμήμα Λογοθεραπείας

Η Γεωργία Τζέλη είναι Λογοθεραπεύτρια. Το 2003 αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων – παιδοκόμων του τμήματος υγείας και πρόνοιας του ΤΕΕ Τρικάλων.Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΑΤΕΙ Πατρών στο τμήμα Λογοθεραπείας.

Έχει εκπαιδευτεί στην Παιδιατρική Νευροαποκατάσταση για Λογοθεραπευτές, καθώς και σε μεθόδους παρέμβασης σε εκ γενετής ή/και επίκτητες διαταραχές Λόγου – Ομιλίας – Φωνής και Δυσφαγίας.Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια LSVT LOUD, καθώς και πιστοποιημένη στη χρήση της Νευρομυικής Ηλεκτροδιέγερσης  NMES και στη χρήση της Νευρομυικής Περίδεσης Taping.

Το 2014 συμμετείχε στο 7ο Επιστημονικό Συμπόσιο του Τομέα Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής (ΤΕΕΝ) του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ), με θέμα «Διαχείριση ασθενή με τραχειοστομία και διαταραχές κατάποσης: Η σημασία της πρώιμης Λογοθεραπευτικής παρέμβασης» στο στρογγυλό τραπέζι «Πρώιμη Αποκατάσταση στη ΜΕΘ – ΜΑΦ: Αναγκαιότητα ή Υπερβολή».Επίσης, συμμετείχε στην έρευνα με στόχο τη δημιουργία Πρωτοκόλλου Αφαίρεσης Τραχειοστομίας σε ασθενείς σε ΜΕΘ-ΜΑΦ, το οποίο παρουσιάστηκε στο 14ο National Congress of the Hellenic Society of PHYSICAL REHABILITATION MEDICINE.

Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λογοθεραπείας που πραγματοποιήθηκε από το ΣΕΛΛΕ στα Ιωάννινα στις 10-12 Νοεμβρίου 2017 με 2 αναρτημένες ανακοινώσεις / πόστερ με θέμα:

  • «Αφαίρεση τραχειοστομίας και αποκατάσταση της Δυσφαγίας σε ασθενείς με εγκεφαλική βλάβη.»
  • «Η εφαρμογή νέων τεχνικών στην αντιμετώπιση της Δυσφαγίας.»

Έχει πολυετή εμπειρία σε ατομικές συνεδρίες παιδιών – εφήβων και ενηλίκων.

Εργάζεται στο τμήμα Λογοθεραπείας του Κ.Α.Α. ANIMUS  από το 2009.