Το Σάββατο 2/2 στο αμφιθέατρο της δημοτικής  Πινακοθήκης Λάρισας έγινε μια μεγάλη και ανθρώπινη εκδήλωση μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα. Το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης υπαλλήλων φυλακών Λάρισας  βράβευσε, θέλοντας να τους τιμήσει,  όλους όσους  συνέβαλλαν στη διάσωση και αποκατάσταση της υγείας του σωφρονιστικού υπαλλήλου και παλαίμαχου τερματοφύλακα Αναστασίου Κουρδή.

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι τέσσερις αξιωματικοί Βασίλης Δαμιανίδης, Βασίλης Γρίβας, Αντώνης Ζαιμάκης και Βασίλης Αγραφιώτης που ήταν οι πρώτοι που εντόπισαν τον Τάσο Κουρδή κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να φτάσει στο Νοσοκομείο και  ο κ. Καραχάλιος καθηγητής και χειρούργος στην ορθοπεδική κλινική ο οποίος τον  χειρούργησε.

Τέλος, βραβεύτηκε για την προσφορά του ο Πρόεδρος  & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANIMUS Αχιλλέας Αθ. Νταβέλης. Με δική του πρωτοβουλία, ο Όμιλος ΑΝIMUS στάθηκε από τη πρώτη στιγμή δίπλα στον Τάσο Κουρδή παρέχοντας αφιλοκερδώς όλες τις απαραίτητες θεραπείες αποκατάστασης. Ο κ. Αχιλλέας Νταβέλης συγχάρηκε με τη σειρά του τον Τάσο Κουρδή για το μάθημα ζωής που έδωσε μέσα από τη περιπέτεια του.