Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το ANIMUS έκοψε φέτος τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης (ANIMUS), της Γενικής Κλινικής (ANIMUS – ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ) καθώς και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ ANIMUS-Μακρυχωρίου) πέρασαν μια άκρως διασκεδαστική βραδιά στο «Μύλο 1927».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Αχιλλέας Αθ. Νταβέλης καθώς και ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Αθ. Νταβέλης ευχήθηκαν σε όλους καλή δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο δύσκολο έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι εργαζόμενοι σε όλες τις δομές του Ομίλου.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα. Κωνσταντή Μαρία, η οποία κέρδισε το καθιερωμένο φλουρί ( που αντιστοιχούσε σε μια χρυσή λίρα ). Για την πολυετή συνεισφορά τους στον Όμιλο βραβεύτηκαν οι κες Καραγιάννη Βάσω και Ευαγγέλου Μαίρη. Τιμητική διάκριση απέσπασε επίσης και ο κος Χασιώτης Χρήστος στον οποίο απονεμήθηκε το “Ασημένιο Κλειδί του ANIMUS”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ Κωνσταντόπουλος Δημήτριος και Κατσιαντώνης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρεια Θεσσαλίας και του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Πινακάς Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Αστικής Ανάπτυξης Μαβίδης Δημήτριος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Λαρισαίων, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής κοινότητας Λάρισας Μαγρίζος Μωρις, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας πύραρχος Μπρούζας Ζ., εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Λάρισας, μελη του Δ.Σ. του ΣΘΕΒ, πλήθος ιατρών-συνεργατών καθώς και όλο το προσωπικό του Ομίλου.